Martingeila sistēma

Martingeila sistēma

Martingeila sistēma, ruletes spēlēšanas stratēģija

Martingeila sistēma ir viena no senākajām azartspēļu spēlēšanas stratēģijām. Tā izveidojās Francijā 18. gadsimtā, spēlējot spēles “cipars vai ģerbonis” (metot monētu), kurās laimesta iespējamība katrā aplī ir 50%. Pēc neilga laika to sāka izmantot arī ruletē, kur, liekot uz melnajiem vai sarkanajiem, laimesta iespēja ir gandrīz 50%. Daudziem profesionāliem ruletes spēlētājiem šī ir viena no iecienītākajām stratēģijām.

Martingeila sistēmas pamatprincipi ruletē

Pamatprincips ruletes spēlēšanā ir vienkāršs. Martingeila stratēģija paredz likt sākuma likmi, piemēram, EUR 1, uz sarkanajiem vai melnajiem. Ja spēlētājs laimē, laimests ir EUR 2 (ar peļņu EUR 1). Ja spēlētājs zaudē, viņš nākamo likmi dubulto, piemēram:

  • Pirmā likme uz melnajiem ir EUR 1; ja rezultāts ir sarkanie, tas ir zaudējums
  • Otrā likme uz melnajiem ir EUR 2; ja rezultāts ir sarkanie, tas ir zaudējums
  • Trešā likme uz melnajiem ir EUR 4; ja rezultāts ir sarkanie, tas ir zaudējums
  • Ceturtā likme uz melnajiem ir EUR 8; ja rezultāts ir sarkanie, tas ir zaudējums
  • Piektā likme uz melnajiem ir EUR 16; ja rezultāts ir melnie, tas ir LAIMESTS

Spēlētājs kopā ir licis likmes par EUR 1 + 2 + 4 + 8 + 16 = 31 un laimējis EUR 32. Kopējā peļņa ir EUR 1, un spēlētājs var sākt spēlēt no sākuma. Protams, spēlētājam nav jāsāk tieši ar EUR 1; jūs pats varat noteikt savu sākuma likmi.

Martingeila sistēmas izmantošanas priekšrocības un trūkumi ruletes spēlēšanā

Martingeila sistēma garantē noteiktu laimestu, ja līdzekļi ir neierobežoti. Trūkums ir fakts, ka spēlētāja līdzekļi spēlē ir ierobežoti. Lai gan nepārtrauktu secīgu zaudējumu virknes iespēja ir tuvu nullei, vienmēr pastāv iespēja, ka eksponenciāla likmju palielināšana spēlētājam radīs katastrofālas sekas. Tādējādi gandrīz noteikti paredzamie ienākumi Martingeila sistēmā ir līdzsvarā ar zaudējuma riska minimumu. Ja izlemjat izmantot šo stratēģiju spēlē, jūsu kazino kontā ir jābūt pietiekami lielai summai, lai segtu ilgstošu secīgu zaudējumu virkni.

Rulete