Šona ruletes sistēma

Šona ruletes sistēma

Pastāv vairākas ruletes sistēmas, kuras izveidotas balstoties uz zināmiem matemātikas likmumiem un varbūtības teorijām, taču šajā rakstā apsrakstītā sistēma ir īpaša. To izveidoja Šons – fanastisks ruletes spēlētājs, kurš pie sistēmas izstrādes strādāja tik ilgi līdz tā kļuva perfekta.

Var droši teikt, ka daudz spēlētāji Šona ruletes sistēmu uzskata par dīvainu un dažkārt nemaz neuzskata par spēles strātēģiju. Tomēr patiesībā šīs sistēmas izmantošana ļauj spēlētājam neticami augstas iespējas uzvarēt – līdz pat 90%. Kā ta ir iespējams? Pavisam vienkārši.

Sistēma ir balstīta uz augstas varbūtības uzvaru (9:1). Tālāk aprakstīsim, kā to var izdarīt. Ruletes ratā ir 37 cipari – 36 cipari un nulle. Sistēmas mērķis ir noklāt spēles galdā 33 ciparus un krāsu, veicot likmi 66 čipus, tādā veidā atstāj tikai 4 brīvas vietas uz galda, kas nenestu uzvaru. Uzvaras gadījumā saņemsi 6 čipus.

Kā spēlēt pēc Šona ruletes sistēmas

  • 1. Vispirms jāveic 36 čipu liela likme uz krāsu, piemēram, sarkanu
  • 2. Otrais solis ir veikt 4 čipu lielu likmi uz cipariem, turklāt nespēlēt uz konkrētiem cipariem, bet gan likt likmi pa diviem cipariem jeb Split. Veic šaādas likmes: 0-2, 8-11, 10-13, 17-20, 26-29, 28-31.
  • 3. Trešais solis ir neliela improvizācija, tā kā jāveic trīs likmes 2 čipu vērtībā uz 3 cipariem no virknes: 4, 6, 15, 22, 24, 33, 35. Izvēle paliek tavā ziņā.

Kopējā likmes vērtība ir 66 čipi. Droši vien tu domā, vai Šona sistēmu ir iespējams spēlēt arī ar progresīvām likmēm, dubultojot tās. Jā, tas ir iespējams, taču neaizmirsti vienmēr dubultot visas savas likmes, citādi sistēma zaudēs jēgu.

Šona stratēģijas mīnusi

Šona ruletes sistēma dod patiešām lieliski varbūtību laimēt, taču jāatceras, ka varbūtība nav 100%, tādēļ sistēmas vājais posms slēpjas atlikušajos 10%. Likmes ir augstas un vairākas secīgas zaudētas likmes var iedragāt tavu budžetu. Tieši tāpēc mēs iesakām izmantot šos sistēmu tikai kā papildus citām ruletes sistēmām. Izmēģini šo sistēmu, ja tev, piemēram, ir palikuši čipi no iepriekšējās sesijas. Tāpat rūpīgi apdomā, vai tu vēlies izmantot Šona ruletes sistēmu Amerikāņu ruletē, kuras ratā ir divas nulls, kas samazina sistēmas priekšrocību.

Kopsavilkums

Ja tu piederi pie spēlētājiem, kas vēlas sevi vairāk izklaidēt nekā riskēt, tad Šona sistēma kombinācijā ar the Dalamberta sistēmu ir perfekta izvēle. Tomēr tās izmantošana prasa neizmērojamu pacietību un visbūtiskāk sistēma prasa paškontroli, jo nepieciešams saprast, kad apstāties un neizaicināt veiksmi.

Rulete